عنوان: نحوه محاسبه سابقه اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور

پیام: هر سال اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور یک و نیم سال سابقه پرداخت حق بیمه محسوب می شود.

عنوان: تأثیر بازنشستگی عادی بر استفاده از مزایای مشاغل سخت و زیان آور

پیام: بازنشستگی عادی مانع بهره مندی از مزایای مشاغل سخت و زیان آور نخواهد بود.
مستندات: جزء ب بند 2 تبصره 2 ماده 76 قانون تامین اجتماعی- رأی شماره 4 مورخ 1388/01/16 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری- رأي شماره 225 مورخ 1389/06/22 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری- اصل رعایت حقوق مکتسبه-
شماره دادنامه قطعی :
9509970955502156
تاریخ دادنامه قطعی :
1395/06/24
گروه رأی:
اداری
آراء منتخب پرونده:

عین عبارت چاپ متن متن تجمیعی پرونده

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

با عنایت به محتویات پرونده نظربه اینکه براساس بند یک شق ب ذیل بند 2 تبصره 2 ماده 76 قانون تأمین اجتماعی مصوب 54 با اصلاحات بعدی قانونگذار در حمایت از کسانی که به کارهای سخت و زیان آور (مخل سلامت ) اشتغال داشته وهر سال سابقه پرداخت حق بیمه درکارهای مذکور را برای آنان یک سال و نیم محاسبه کرده است واز آنجایی که مطابق آرای 4-88/1/16 و225-89/6/22 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری بازنشستگی عادی اشخاص مشمول قانون مانع بهره مندی آنان از حقوق مکتسب و استفاده از مزایای مشاغل سخت وزیان آور نیست مستنداً به مواد 11 و65 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 92 حکم به ورود شکایت و الزام به برقراری مستمری بازنشستگی براساس قانون مشاغل سخت وزیان آور واستفاده از مزایای قانونی مذکور صادر و اعلام می گردد. رأی صادره ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان می باشد.
رئیس شعبه 11 دیوان عدالت اداری - عزیزی

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

نظر به اینکه اعتراضات تجدیدنظرخواه به کیفیتی نیست که اساس استنباط شعبه بدوی را مخدوش نماید و یا سبب تزلزل و نتیجتا نقض رای معترض به شود و از آنجایی که دادنامه مورداعتراض منطبق با موازین قانونی صادر شده است و از جهت رعایت اصول و قواعد دادرسی نیز عاری از اشکال و ایراد می باشد. لذا با رد تقاضای تجدیدنظرخواهی با استناد به ماده 71 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری رای معترض به عینا تایید و استوار می گردد. رای صادره قطعی است .
رئیس شعبه پنجم تجدیدنظردیوان عدالت اداری - مستشار شعبه
ساریخانی- دلاوری

نقد رأی

تعدادموافق: 0 ـ تعدادمخالف: 0

نقدهای شما