عنوان: شرط اخذ پروانه چرای جديد مراتع بعد از فوت دارنده پیشین

پیام: ورثه دارنده پروانه چرا پس از فوت وی میتوانند با تعیین یکی از وراث قانونی و یا مصالحه حقوق سایر وراث و یا تشکیل یک واحد حقوقی پروانه چرا مجددا با رعایت مقررات دریافت نمایند.

عنوان: معيار صدور پروانه چرا

پیام: پروانه چرا بر اساس ظرفیت مرتع و حفاظت از منابع به منظور تعلیف دام در یک دوره، حسب عرف محل صادر می شود.
مستندات: بند 48بند 48 دستورالعمل مميزي مراتع-
شماره دادنامه قطعی :
9409970955704344
تاریخ دادنامه قطعی :
1394/09/25
گروه رأی:
اداری
آراء منتخب پرونده:

عین عبارت چاپ متن متن تجمیعی پرونده

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

برابر بند 48 دستور العمل ممیزی مراتع، ورثه بهره بردار (دارنده پروانه چرا) با تعیین یکی از وراث قانونی و یا مصالحه حقوق سایر وراث و یا تشکیل یک واحد حقوقی می توانند پروانه چرا با رعایت مقررات دریافت نمایند و از آنجا که پروانه چرا بر اساس ظرفیت مرتع و حفاظت از منابع به منظور تعلیف دام در یک دوره حسب عرف محل صادر می شود، لذا فوت مورث شاکی موجبی جهت ممیزی مرتع محسوب نشده. بنابراین در اجرای مواد 11و 63 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به رد شکایت شاکی صادر می شود. این رای ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در شعب تجدید نظر می باشد.
رئیس شعبه هفتم دیوان عدالت اداری - بشارتی فر

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

در مورد اعتراض آقای الف. ع. نظر به اینکه از ناحیه تجدیدنظر خواه دلیل موجه و موثری که موجب بی اعتباری و نقض رای شعبه بدوی را فراهم نماید ارائه نشده و دادنامه تجدیدنظر خواسته با توجه به دلیل و مدارک طرفین براساس مقررات و موازین قانونی صادر شده و تخلفی که موجب تضییع حقوق تجدیدنظر خواه را سبب گردد مشهود و ملحوظ نیست. علیهذا با رد تجدیدنظر خواهی تجدیدنظر خواه مستندا به ماده 71 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری دادنامه مورد اعتراض شعبه بدوی دیوان را تایید و ابرام مینماید و در مورد دعوی آقایان و خانمها ع ، و ، م ، خ.الف. و ن.الف. صرف نظر از اینکه آقای الف. ع. وکیل نامبردگان وکیل دادگستری نبوده تا سمت و شکایت آنان قابل بررسی و استماع باشد، چون در مرحله بدوی در این رابطه اظهار نظری نشده قرار رد تجدیدنظر خواهی صادر میگردد. رای صادره طبق ماده 3 قانون مذکور قطعی است.
رییس و مستشار شعبه 7 تجدید‌نظر دیوان عدالت اداری
جواد جباری - حبیب اله محمدی

نقد رأی

تعدادموافق: 0 ـ تعدادمخالف: 0

نقدهای شما