عنوان: وكالت وکلای قوه قضاييه در دیوان

پیام: وکلای پایه 2 قوه قضاييه (موضوع ماده 187 قانون برنامه سوم توسعه)، مجاز به وکالت در دعاوی داخل در صلاحیت شعب دیوان عدالت اداری نمی باشند.
مستندات: رأی شماره 214 مورخ 1388/03/10 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری-
شماره دادنامه قطعی :
9409970955502089
تاریخ دادنامه قطعی :
1394/08/25
گروه رأی:
اداری
آراء منتخب پرونده:

عین عبارت چاپ متن متن تجمیعی پرونده

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

صرف نظر از اینکه اعتراض به رأی معترض به ، به شماره... هیأت حل اختلاف اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جیرفت در فرجه قانونی بوده یا نبوده است، نظر به اینکه تنظیم دادخواست تقدیمی از سوی وکیلان شاکی به اسامی آقای ح. س و خانم ف. الف. حسب دلالت تصویر پروانه وکالت نامبردگان از وکلای ماده 187 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران می باشند و به موجب رأی وحدت رویه شماره 214 مورخ 1388/3/10 هیأت محترم عمومی دیوان عدالت اداری وکلای موضوع ماده قانونی مذکور وکیل پایه 2 محسوب و منحصراً حق شرکت در محاکم کیفری مأمور به رسیدگی به جرائم تعزیری مستوجب کمتر از ده سال حبس و شلاق تعزیری و جزای نقدی و در محاکم حقوقی به دعاوی کمتر از پانصد میلیون ریال را دارا می باشند و دعاوی مذکور منصرف از موارد صلاحیت شعب دیوان است. علیهذا وکلای یاد شده حق دخالت در دعاوی مطروحه در دیوان عدالت اداری را ندارند. بنابراین در وضعیت کنونی مستنداً به رأی وحدت رویه یاد شده قرار رد شکایت صادر و اعلام می گردد. قرار صادره به استناد ماده 65 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می باشد .
رئیس شعبه 36 دیوان عدالت اداری
طباطبائی

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

نظر به اینکه در اثناء و رسیدگی در زمان مطرح بودن پرونده در شعبه بدوی احد از وکلای شاکی بنام ح. س اجازه وکالت پایه یک را بعد از تقدیم دادخواست ارائه نموده است، بنابراین صدور قرار رد شکایت صحیحا صورت نپذیرفته است. بنابراین تقاضای تجدیدنظرخواهی مقرون به صحت تشخیص و ضمن نقض رای معترض به با استناد به ماده 72 قانون دیوان پرونده جهت رسیدگی ماهوی با استناد به ماده 72 قانون دیوان پرونده جهت رسیدگی ماهوی به شعبه بدوی اعاده می گردد. رای صادره قطعی است.
مستشاران شعبه 5تجدید نظر دیوان عدالت اداری
محمد ساریخانی - محمد رضا دلاوری

نقد رأی

تعدادموافق: 0 ـ تعدادمخالف: 0

نقدهای شما